Aluminium lightboard

Hét transparante schoolbord

Voor jou als docent, trainer en presenteerexpert. Helemaal van nu. Van schrijven, sommen uitrekenen en je idee visualiseren voor je publiek. Tot het presenteren van een PowerPoint en het laten zien van filmpjes. En tegelijkertijd zien ze joú!

Lightboard á la Bacron

Met het lightboard geef jij les waar je maar wilt. En aan wie je maar wilt. Hoe? Jij als docent schrijft op de glasplaat van het bord met opvallende, fluorescerende markers. Tegelijkertijd kijk je recht in de camera.  En jouw publiek? Is waar ze maar willen zijn. Thuis. In de trein. Op een grasveld. Als ze maar achter hun laptop zitten. Ze zien jou én wat jij op het bord schrijft tegelijkertijd. Lekker persoonlijk. Modern. Makkelijk. En digitaal.

Aluminium lightboard

Meer weten over ons aluminium lightboard? Snappen we.

Bij ‘de les’ blijven

Als je iets uitlegt aan een groep, wil je de aandacht. Hen boeien. Je wil dat mensen je begrijpen en kunnen volgen. Met ons lightboard was dat nooit zo makkelijk. Het voorziet je namelijk in al je gemakken. Wil je live streamen via Teams met je klas? Tegelijkertijd een PowerPoint laten zien via je lightboard? En daarnaast ook nog dat je publiek jou kan zien? Dat kan. Lichaamstaal zegt namelijk alles. En het is lekker interactief. Waardoor jij je publiek makkelijker bij ‘de les’ houdt. Je houdt écht contact.

Wist je dat?

… docenten het schrijven op ons lightboard als prettiger ervaren, dan schrijven op een computer? Als docent of trainer schrijf je heel makkelijk met een fluorescerende marker op de glasplaat. De glasplaat wordt weer verlicht met LED-verlichting. Het beeld wordt direct bewerkt en gespiegeld. Hierdoor is het op hetzelfde moment duidelijk zichtbaar en leesbaar voor je publiek. Maar dat is niet alles. Alle beelden worden opgeslagen. Hierdoor kan jij als docent of student de les op een later moment terugkijken. Lekker makkelijk.

Bacron Aluminium Lightboard

Hoe werkt het?

Ga je gebruik maken van een lightboard? Dan is een aantal zaken handig om te weten. Je hebt minimaal een ruimte van 4 bij 3 meter nodig. Dit is de afstand van het bord tot de camera. Ook heb je een donkere achterkant nodig achter je lightboard. Hierdoor krijgt je tekst, geschreven met fluorescerende markers, het beste effect. Bang voor krassen op het glas? Niet nodig. Ons lightboard is gemaakt van Saphire glass. Kwaliteit gegarandeerd.

Wel zo makkelijk

Ons lightboard staat op wielen. Hierdoor past deze  door elke deuropening. Wel zo makkelijk. Ook is het bord in hoogte verstelbaar. Jij als docent of trainer kunt er zo comfortabel achter staan. De borden zijn in verschillende maten beschikbaar. Er is er dus altijd eentje die bij jouw situatie past.

Interesse in ons lightboard?

Of meer weten? We gaan graag met je in gesprek. En vertellen je alle mogelijkheden tot in detail.

Scroll naar boven