Sherpa

Je logistieke buddy

Die het fysieke werk van je medewerkers/collega’s overneemt. Hij/Zij brengt pakketten van a naar b in een productie omgeving en navigeert secuur door je magazijn, zodat de juiste producten op de juiste plek terechtkomen. Met Sherpa maken we jullie werk een stuk makkelijker. Maar ook veiliger én gezonder.

Jouw samenwerkende robot

Sherpa navigeert op een veilige manier tussen mens en machine. Je kunt je interne logistieke processen gemakkelijk automatiseren met deze robot. Want Sherpa brengt jouw pakketten van het ene naar het andere punt. Automatisch. En veilig. Je medewerkers hoeven bijna niets meer te doen, behalve haar/hem wat instructies geven. Zo kunnen ze zich focussen op andere werkzaamheden.

Sherpa

Meer weten over de Sherpa? Snappen we.

Hoe werkt het?

AMR's zijn robots die worden gebruikt om ladingen te vervoeren in fabrieken, industrieën, logistieke centra en andere werkplaatsen. Ze stellen operators in staat zich te concentreren op taken met toegevoegde waarde en hen te bevrijden van het transporteren van lasten. Ze zijn in staat om hun bewegingen te optimaliseren en obstakels op hun weg te vermijden. Door een AMR voor jouw faciliteit te kiezen, kun je de stroom en het transport van ladingen optimaliseren en daarmee de algehele productiviteit optimaliseren door efficiëntiewinsten. De AMR is een flexibele robot. Dankzij de programmeerinterface en de softwaresuite kan het snel opdrachten ontwikkelen en de nieuwe beperkingen van een omgeving vaststellen.

Maar dat is niet alles

Onze robot is ook slim. Door haar 360 graden sensoren ziet zij makkelijk obstakels. Ook reageert ze op (bewegende) mensen. Sherpa omzeilt ze netjes en rijdt niemand in de weg. Zo gebeuren er geen botsingen en ongelukken dus.

Waarom Sherpa?

Een logistieke hal is een plek van drukte. Mensen moeten snel reageren. Sherpa werkt zo dichtmogelijk bij én samen met je collega’s. Je merkt haast niet dat ze er is. Terwijl ze je een boel werk, tijd en geld uit handen neemt.

Waar heb jij behoefte aan?

Sherpa stel je zo in dat ze doet waar jij behoefte aan hebt. Ze is namelijk veelzijdig. Is Sherpa bijna leeg en kan ze wel een oplaadbeurt gebruiken? Dan rijdt ze zelf naar haar station om zich op te laden. Wil je graag dat ze je volgt? Ook dát kan met de ‘follow me’ button. Sherpa volgt je geruisloos. Voordeel is dat je jouw pakketten niet meer zelf hoeft te dragen. Dat doet Sherpa voor jou. Wat dit voor jou betekent? Mindere lichamelijke belasting. Wel zo ergonomisch, gezond en flexibel.

Sherpa

Wat heb jij nodig?

Onze Sherpa is er in verschillende varianten. In het proces van a tot z kun je gebruik maken van verschillende types. Zo hebben we er eentje die het makkelijk maakt om geautomatiseerd te laden en lossen. En hebben we een andere Sherpa die je helpt bij het verzamelen van orders. Voor iedere stap binnen het logistieke proces de juiste oplossing dus.

Aluminium constructies

Nu denk je misschien, heel mooi zo’n Sherpa. Maar naast een robot, heb ik ook stellingen en werktafels nodig waar ik mijn producten op kwijt kan. En wat dacht je van profielen? Ook hierin helpen wij je. We adviseren, ontwerpen en monteren aluminium constructies op maat voor jou. Ook doen we integratie op jouw bestaande systemen. Draaien we onze hand niet voor om. Jij vraagt, wij draaien.

Interesse in Sherpa of een aluminium constructie?

We gaan graag met je in gesprek. En vertellen je alle mogelijkheden tot in detail.

Scroll naar boven